Καφεμαντεία

 

Ο καφές για τους περισσότερους ανθρώπους αποτελεί αναπόσπαστο κόμματι της καθημερινότητας τους, αφού τους παρέχει στιγμές απόλαυσης και τόνωση. Πώς θα σας φαινόταν, να μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και στην συνέχεια να μάθετε σημαντικές πληροφορίες από αυτόν;

Η αστρολόγος - μέντιουμ Σιώμου Σοφία μπορεί να αποκωδικοποιήσει κάθε σύμβολο που έχει το φλιτζάνι σας μετά την κατανάλωση του καφέ σας και να σας δώσει έγκυρες πληροφορίες που αφορούν το σήμερα και το άμεσο μέλλον. Ο βασικός οδηγός που ακολουθεί η αστρολόγος- μέντιουμ για την ανάλυση κάθε στοιχείου που βλέπει στο φλιτζάνι σας είναι η τοποθεσία κάθε στοιχείου. Όλα όσα σχετίζονται με γεγονότα που θα συμβούν άμεσα στην ζωή σας είναι πιο κοντά στο χείλος του φλιτζανιού, ενώ όσα βρίσκονται πιο κοντά στον πάτο του φλιτζανιού φανερώνουν όλα όσα θα συμβούν μέχρι και ένα χρόνο μετά.

Η καφεμαντεία είναι μια τεχνική που μπορεί να υποστηρίξει με μεγάλη επιτυχία η αστρολόγος - μέντιουμ Σιώμου Σοφία, για να σας δώσει σημαντικές πληροφορίες για όλα όσα πρόκειται να συμβούν σύντομα στη ζωή σας.